Giasco 3Run Hurricane S3: niet aan te slepen

Dit is de Hurricane, een van onze Giasco Safety Footwear bestsellers. En dat is niet alleen vanwege de coole look & feel.

Innovatieve drielaags zooltechnologie
Prestaties staan bovenaan dankzij de baanbrekende technologie van Giasco's 3D zooltechnologie. Deze unieke zoolconstructie met drie PU-geïnjecteerde dichtheden levert een welhaast absurd comfort. 3D is een door Giasco zelf ontwikkelde en gepatenteerde technologie waarmee we je de enige schoen kunnen aanbieden met drie verschillende lagen polyurethaan. Dat levert jou maximaal comfort en veilige voetstabiliteit.

Onderste laag
Het onderste deel is dankzij zijn hardere samenstelling ontworpen om maximale weerstand te bieden bij contact met het oppervlak. Dit materiaal, gecombineerd met het profielontwerp, zorgt ook voor uitstekende antislipkwaliteiten.

Middelste laag
Het middelste deel wordt daarentegen gekenmerkt door een zachtere dichtheid die zorgt voor extreme zachtheid bij elke stap. Een andere kwaliteit van deze polyurethaanoplossing is zijn veerkracht, waardoor na verloop van tijd een geheugeneffect ontstaat. Dit detail maximaliseert de levensduur van je veiligheidsschoenen en verschilt in serieuze mate van andere materialen die na verloop van tijd de neiging hebben om te vervormen waardoor je onjuiste houdingen gaat aannemen.

Bovenste laag
Het bovenste deel garandeert een geweldige voetstabiliteit, vooral voor degenen die actief zijn in een dynamische omgeving met zowel regelmatige als onregelmatige oppervlakken. Ook hier garandeert het geheugeneffect van polyurethaan belangrijke voordelen in vergelijking met andere stabiliteitstechnologieën.

3Run collectie
De Hurricane maakt onderdeel uit van de sportieve Giasco 3Run collectie waarbij - zoals eigenlijk altijd bij Giasco - ook aan het esthetische aspect is gedacht. De verschillende kleurcombinaties passen op veel manieren bij je (werk)kleding.

Resumerend: Giasco heeft met de 3Run collectie en de Hurricane het leven geschonken aan een nieuwe generatie werkschoenen vol revolutionaire technologie.

Dit is de Hurricane, een van onze Giasco bestsellers. En dat is niet alleen vanwege de coole look & feel!

Prestaties staan bovenaan dankzij de baanbrekende technologie van Giasco's 3D zooltechnologie. Deze unieke zoolconstructie met 3 PU-geïnjecteerde dichtheden levert een welhaast absurd comfort.

3D is een door Giasco zelf ontwikkelde en gepatenteerde zooltechnologie waarmee we je de enige schoen kunnen aanbieden met 3 verschillende lagen polyurethaan. Dat zorgt voor maximaal comfort en veilige voetstabiliteit te bieden.

Het onderste deel is dankzij zijn hardere samenstelling ontworpen om maximale weerstand te bieden bij contact met het oppervlak. Dit materiaal, gecombineerd met het profielontwerp, zorgt ook voor uitstekende SRC-prestaties op het gebied van antislip.

Het middelste deel (in het midden) wordt daarentegen gekenmerkt door een zachtere dichtheid die zorgt voor extreme zachtheid bij elke stap. Een ander voordeel van deze polyurethaanoplossing is zijn veerkracht, waardoor na verloop van tijd een geheugeneffect ontstaat. Dit detail maximaliseert de levensduur van je veiligheidsschoenen en verschilt in serieuze mate van andere materialen die na verloop van tijd de neiging hebben om te vervormen en waardoor je onjuiste houdingen gaat aannemen.

Het bovenste deel garandeert een geweldige voetstabiliteit, vooral voor degenen die actief zijn in een dynamische omgeving met zowel regelmatige als onregelmatige oppervlakken. Ook hier garandeert het geheugeneffect van polyurethaan belangrijke voordelen in vergelijking met andere stabiliteitstechnologieën.

De Hurricane maakt onderdeel uit van de Giasco 3Run collectie waarbij - zoals vaak bij Giasco - ook aan het esthetische aspect is gedacht. De verschillende kleurcombinaties passen op veel manieren bij je (werk)kleding.

Resumerend: Giasco heeft met de 3Run collectie en de Hurricane het leven geschonken aan een nieuwe generatie werkschoenen vol revolutionaire en leidende technologie.