Over ons - Safety Trading Company
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over Safety Trading Company

Op zoek naar veiligheid op de werkvloer?

Mensen zijn te allen tijde het belangrijkste kapitaal van organisaties en bedrijven.

 

Onvoldoende prettig, comfortabel en veilig werken levert in de meeste gevallen een onprettig, oncomfortabel en onveilig resultaat op… if you pay peanuts, you get monkeys.

 

Vanuit deze wetenschap is Safety Trading ontstaan. Wij richten ons volledig op producten die werkomstandigheden veiliger en prettiger maken.

 

“Eerst de mensen, dan de business.”

Premium dealer van Shoes for Crews

Het begon met Shoes for Crews! In 2004 startten wij ons bedrijf met een derdehands houten stelling, een opslagplekje bij een bevriende relatie en een startvoorraad van 18 paar schoenen.

 

Als premium dealer van Shoes for Crews voorzien wij  tegenwoordig +10.000 particuliere eindgebruikers en +1.000 zakelijke relaties van het beste antislipschoeisel dat er bestaat.

 

Shoes for Crews kent z’n oorsprong in de Verenigde Staten en werkt op wereldwijd niveau. Wij als Safety Trading Company werken als dealer onder auspiciën van het Europese hoofdkantoor.

Voorraadhoudend

Safety Trading Company is voorraadhoudend en levert vanuit haar eigen magazijn in Den Haag.

 

Onze relaties worden in de meeste gevallen binnen één tot twee werkdagen beleverd.

Vertegenwoordiger en distributeur van  Birchwood Price Tools

Logo BPT

Achter Scruffs Hardwear, Defender Power & Light en Van Vault staat een krachtige organisatie. Het Britse Birchwood Price Tools (BPT) is ontwikkelaar en producent van meerdere handelsmerken.

 

BPT is een snel handelende, gezond groeiende en innovatieve onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van toonaangevende producten voor vakmensen.

 

Birchwood Price Tools is onderdeel van de Travis Perkins Group, een Britse aan de London Stock Exchange genoteerde FTSE 100-onderneming met meer dan 200 jaar geschiedenis.

Travis Perkins kent een jaarlijkse omzet van 7,5 miljard Euro en circa 25.000 medewerkers. Het bedrijf is in het Verenigd Koninkrijk de grootste leverancier van bouw- en constructiematerialen inclusief toebehoren en beschikt over meer dan 800 eigen verkooppunten.

 

In 2015 heeft Safety Trading Company een partnerschap gevormd met Birchwood Price Tools om als distributeur de diverse merken te bouwen in Nederland en België. We benadrukken het begrip ‘partnerschap’! Wij krijgen op alle benodigde gebieden alle benodigde ondersteuning vanuit Engeland. We zijn namens BPT het ‘team on the ground’ dat inspeelt op de lokale omstandigheden.