Over Van Vault - Safety Trading Company
543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-543,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Van Vault

Rigoureuze bescherming van gereedschap en gevaarlijke stoffen
Een inbraak kost slechts 10 seconden

Auto-inbraak; het gebeurt helaas steeds vaker. Zonder maatregelen is de gemiddelde bedrijfswagen in zo’n 10 seconden opengebroken. Niet alleen uw bedrijfswagen(s) is (zijn) waardevol. Ook uw dure gereedschappen en materialen zijn belangrijk voor uw broodwinning.

 

Bouwterreinen en werkplaatsen zijn ook steeds vaker slachtoffer van dieven. Daarnaast is het opletten geblazen met chemicaliën en brandbare stoffen.

 

Is uw gereedschap beschermd? Loopt u geen gevaar met onveilige stoffen?

Gereedschapskluizen voor auto’s

Van Vault biedt een uitgebreide keuze aan duurzame en innovatieve beveiligingsoplossingen en levert gereedschapskluizen die mobiel of vast geïnstalleerd worden in bestelbussen, pick-ups, auto’s en bestelwagens. Het steeds groter wordende assortiment biedt oplossingen voor elke professionele vakman.

Kluizen voor werkplaatsen, magazijnen en bouwterreinen

De productontwikkeling is niet bij autokluizen gebleven.

 

Van Vault biedt ook oplossingen voor de veilige opslag van gereedschappen, chemicaliën en brandgevaarlijke stoffen.

Meer info en/of direct aanschaffen

Alle productinformatie treft u binnenkort op de Van Vault website welke momenteel ontwikkeld wordt.

 

Uiteraard hebben wij een catalogus alsmede specialisten beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Dealerkansen Van Vault

Logo BPTVan Vault wordt ontwikkeld en geproduceerd door Birchwood Price Tools.

 

Van Vault wordt nu ook gedistribueerd in Nederland en België en graag realiseren wij – samen met u – hetzelfde succes dat ook in het Verenigd Koninkrijk is (en wordt) geboekt.

 

De 40-jarige ervaring van Birchwood Price Tools en de servicegerichtheid van haar divisie in Nederland en België (Safety Trading Company) bieden een stabiel platform met innovatieve producten.