Over Shoes for Crews - Safety Trading Company
541
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-541,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Shoes for Crews

's Werelds beste antislipschoeisel
’s Werelds best geteste antislipschoeisel

Iedere professionele tekstschrijver en iedere PR-expert verbiedt het gebruik van termen als ‘beste’, ‘mooiste’ en andere superlatieven. Dat is niet voor niets. U als ontvanger van de boodschap bepaalt immers zelf wel wat u van iets vindt.

 

Echter, in het geval van Shoes for Crews kunnen we niet anders concluderen dat het de beste antislipschoenen zijn die u kunt vinden. Het gepatenteerde zoolontwerp in combinatie met een specifieke rubberformule verdrievoudigt de minimale vereisten zoals gesteld in de wettelijke normeringen. Dat roepen wij niet zomaar: testen van gerenommeerde testinstituten bewijzen het.

30% van de bedrijfsongevallen

Dertig procent van de bedrijfsongevallen zijn een gevolg van glij- en valpartijen.

 

Dat is de op één na grootste oorzaak van absenteïsme dat langer duurt dan drie werkdagen. Jaarlijks gebeuren er in Nederland circa 24.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren.

 

Glij- en valpartijen kunnen:

  • fataal zijn;
  • permanente blessures opleveren;
  • zorgen voor ontevreden medewerkers;
  • verantwoordelijk zijn voor vele verloren arbeidsuren.
Het menselijke aspect

Als werkgever weet u als geen ander hoe belangrijk uw medewerkers zijn. U weet ook als geen ander dat uw medewerkers zich veilig willen voelen tijdens hun werkzaamheden zodat ze die werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

 

Middels Shoes for Crews kunt u uw medewerkers de beste antislipbeveiliging bieden die er is.

Het zakelijke aspect

Naast het menselijke aspect zijn ook de cijfers belangrijk voor de continuïteit van uw onderneming of organisatie.

 

Het gaat niet alleen om absentie als gevolg van een glij- of valpartij, maar ook om het verlies aan productie, de benodigde tijd om een vervanger in te werken en de verzekeringstechnische rapportage van het ongeval.

Voor particulieren, bedrijven en organisaties

Zowel particuliere consumenten als bedrijven en organisaties uit Nederland en België kunnen terecht bij Safety Trading Company. Of het nu gaat om één enkel paar schoenen of een compleet schoenenprogramma; u bent van harte welkom.

 

In onze Shoes for Crews webshop kunt u het schoeisel rechtstreeks aanschaffen en treft u alle benodigde informatie.

Voor onze zakelijke relaties is het uiteraard mogelijk om op debiteurenbasis te werken. Aarzelt u niet contact met ons te zoeken indien u hier vragen over heeft.

Afgestemd op veel vakgebieden

Met Shoes for Crews bedienen wij meer dan 10.000 particuliere consumenten en meer dan 1.000 bedrijven/organisaties.

 

Het betreft werkomgevingen als bakkerijen, zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, restaurants, snackbars, viswinkels, voedsel- en zuivelverwerkingsfabrieken, logistiek georiënteerde bedrijven, glazenwasserijen, schoonmaakbedrijven, hotels, bedrijfskantines, café’s en veel andere omgevingen die te maken hebben met gladde en/of natte vloeren.

 

Op nationaal niveau hebben we uitgebreide samenwerkingsverbanden met fast food ketens, overheidsinstellingen en cateringorganisaties.

Stijlsoorten

De modellen van Shoes for Crews zijn niet alleen veilig en comfortabel. U kunt tevens kiezen uit diverse stijlen en meer dan 60 verschillende modellen voor zowel dames als heren.

 

Gekleed, sportief, casual of stoere veiligheidsschoenen… de keuze is aan u. Shoes for Crews maakt schoenen voor veel verschillende werkomstandigheden.