Over Defender Power and Light - Safety Trading Company
311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-311,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Defender Power & Light

Cutting edge bouwverlichting en stroomdistributie
Waarom Defender Power & Light?

Defender heeft een 25-jarige expertise in het ontwikkelen van geavanceerde en premium kwaliteit stroomdistributie- en verlichtingsoplossingen voor de bouw en aanverwante sectoren.

 

We zijn pioniers in LED bouwverlichting en streven constant naar steeds duurzamere oplossingen die ver voorbij gaan aan wettelijke normen en voldoen aan de hoge eisen van de gebruikers.

Kwaliteitsverzekering

Of het nu gaat om het uitlichten van een complete bouwplaats, werkplek, installatieruimte of het inspecteren van een motor; Defender levert de juiste en gecertificeerde producten.

 

Defender heeft kwaliteitsborgingskantoren in zowel Europa als Azië. Alle producten zijn dan ook onderhavig aan een grondig inspectiebeleid.

 

Er wordt gewerkt met de beste componenten van toonaangevende fabrikanten in (onder andere) de LED-markt. Er is dan ook een enorme betrokkenheid bij het het kwaliteitsniveau en de gebruiksvriendelijkheid van Defender producten.

 

Defender beschikt over een co-licentie van VDE (Association for Electrical, Electronic and Information Technologies) en een ISO 9001-certificering. Daarnaast zijn Defender producten gecertificeerd door onafhankelijke testinstituten conform internationaal erkende normen die GS, CE, UL en SAA omvatten.

Verlichting: veiligheid en gezondheid als eerste prioriteit

De juiste verlichting in alle werkomstandigheden is extreem belangrijk in relatie tot de gezondheid en veiligheid van iedereen die aan het werk is.

 

Gevaarlijke situaties kunnen voorkomen worden door snel en eenvoudig te zien waar het gevaar vandaan komt. De verschillende soorten gevaren zijn dan ook bepalend voor de verlichtingseisen die gesteld worden aan een veilige werkomgeving.

 

Slechte verlichting is van grote invloed op de gezondheid en veroorzaakt symptomen zoals vermoeide ogen, migraine en/of hoofdpijn, dufheid, prikkelbaarheid en slechte concentratie.

 

Naast de menselijke kant van de zaak zijn de nadelige zakelijke aspecten van slechte verlichting evident: verhoogde absentie wegens ongelukken, blessures en ziekte en een gereduceerde productiviteit.

Meer info en/of direct aanschaffen

Alle productinformatie treft u binnenkort op de Defender Power & Light website welke momenteel ontwikkeld wordt.

 

Uiteraard hebben wij een catalogus alsmede specialisten beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Dealerkansen Defender Power & Light

Defender Power & Light wordt ontwikkeld en geproduceerd door Birchwood Price Tools.

Logo BPT

 

Defender wordt nu ook gedistribueerd in Nederland en België en graag realiseren wij – samen met u – hetzelfde succes dat reeds in 20 andere landen is (en wordt) geboekt. Ons doel is een lange termijn relatie te ontwikkelen. Een relatie die voorziet in de juiste invulling van moderne klantbehoeften èn een succesvol partnerschap dat tot in lengte van decennia haar vruchtbare waarde bewijst.

 

De 40-jarige ervaring van Birchwood Price Tools en de servicegerichtheid van haar divisie in Nederland en België (Safety Trading Company) bieden een stabiel platform met innovatieve producten en doordachte strategieën.

Opereert uw organisatie (mede) op de verhuurmarkt?

Met name de verlichtingsoplossingen van Defender zijn uitermate geschikt voor de verhuur.