Dealerkansen - Safety Trading Company
35
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-35,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

We zoeken verkering…

Zullen we samen een mooie toekomst bouwen?

Scruffs Hardwear kent in het Verenigd Koninkrijk 8.000 verkooppunten, Defender Power & Light wordt in 20 landen verkocht en ‘Van Vault’ is in Engeland uitgegroeid tot de generieke term die wordt gebruikt als men het heeft over preventie van diefstal uit auto’s en vanaf bouwterreinen.

 

Graag realiseren we – samen met u – in Nederland en België hetzelfde succes dat aan de overkant van de Noordzee is (en wordt) geboekt. Ons doel is een lange termijn relatie te ontwikkelen. Een relatie die voorziet in de juiste invulling van moderne klantbehoeften èn een succesvol partnerschap.

 

Uiteraard staan we open voor zowel de individuele detail- en groothandel als voor ketens en inkoopcombinaties.

Dealerschap = Partnerschap

We zoeken verkering met een huwelijk als doel. Van rustig aan beginnen tot snelle implementatie… het gaat ons om de lange termijn en als de verkering wat langer duurt hebben wij geduld. Graag werken we samen met u richting een stabiel en vruchtbaar zakelijk huwelijk dat tot in de lengte van decennia haar waarde voor de betrokken partijen bewijst.

 

Het betreft uw verkoopkanalen in combinatie met een succesvolle producten- en merkenreeks, welk(e) merk(en) u ook kiest.

 

“Samen succesvol ondernemen is het devies.”

Logo Scruffs Hardwear
Logo Defender
Logo Van Vault

…en willen ook trouwen.

 

Krachtige organisatie

Logo BPTMet het Britse Birchwood Price Tools (BPT) staat er een krachtige ontwikkelaar en producent achter Scruffs Hardwear, Defender Power & Light en Van Vault. BPT is een snel handelende, gezond groeiende en innovatieve onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van toonaangevende producten voor vakmensen.

 

iso_9001Het ISO 9001 gecertificeerde Birchwood Price Tools is onderdeel van de Travis Perkins Group, een Britse aan de London Stock Exchange genoteerde FTSE 100-onderneming met meer dan 200 jaar geschiedenis. Travis Perkins kent een jaarlijkse omzet van 7,5 miljard Euro en circa 25.000 medewerkers. Het bedrijf is in het Verenigd Koninkrijk de grootste leverancier van bouw- en constructiematerialen inclusief toebehoren en beschikt over meer dan 800 eigen verkooppunten.

 

In 2015 heeft Safety Trading Company een partnerschap gevormd met Birchwood Price Tools om als distributeur de diverse merken te bouwen in Nederland en België. We benadrukken het begrip ‘partnerschap’! Wij krijgen op alle benodigde gebieden alle benodigde ondersteuning vanuit Engeland. We zijn namens BPT het ‘team on the ground’ dat inspeelt op de lokale omstandigheden.

Krachtige organisatie = krachtige ondersteuning

Al vanuit de basis bieden we een opmerkelijk hoog serviceniveau, betrokkenheid en veel ondersteuning op marketinggebied.

 

Graag zijn we u van dienst op het gebied van productcatalogi, winkeldisplays, posters/flyers/leaflets, advertentiemateriaal en POS-materiaal. En indien gewenst geïntegreerd met uw eigen identiteit. Uiteraard geldt deze ondersteuning ook op online gebied.

 

Bij intense samenwerkingsverbanden gaat het verder. Van administratief en logistiek maatwerk tot assortimentsaanpassingen, aanvullende marketingondersteuning en aangepaste samenwerkingsmodellen.

Display Scruffs Hardwear
Display Scruffs Hardwear