Scruffs opnieuw 'Boot Brand of the Year' en 'Workwear Brand of the Year' - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1925
post-template-default,single,single-post,postid-1925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Scruffs Hardwear

Scruffs opnieuw ‘Boot Brand of the Year’ en ‘Workwear Brand of the Year’

For English, please scroll downwards. 

Op vrijdag 20 oktober 2017 vonden de jaarlijkse ‘On The Tools Awards’ plaats in Birmingham, Engeland. Scruffs Hardwear won – voor het tweede achtereenvolgende jaar – de hoofdprijzen in de categorieën ‘Boot Brand of the Year’ en ‘Workwear Brand of the Year’.

 

On The Tools Community

On The Tools is met meer 1,9 miljoen volgers de grootste bouw-gerelateerde online community van het Verenigd Koninkrijk. Het platform verzamelt, bundelt en deelt vakinformatie en verbindt de bouwsector middels geavanceerde technieken waardoor vraag en aanbod snel bij elkaar komt. De communicatiewijze van On The Tools is niet alleen feitelijk en zakelijk; de typisch Britse humor is alom aanwezig. 70% van de volgers zijn vakmensen uit de bouw en aanverwante sectoren.

Gekozen door vakmensen

In reactie op de overwinning zei Lex Bouwer (directeur van Safety Trading Company, importeur en distributeur voor Scruffs Hardwear op het Europese vasteland): “het mooiste aan de eerste plekken is het feit dat er is gestemd door vakmensen uit de bouwwereld, mensen die serieus weten waar het over gaat. Tussen zeer gerespecteerde collega-merken zie ik dat als een erg mooie erkenning.”

Scruffs in Europa

In het Verenigd Koninkrijk kent Scruffs Hardwear ongeveer 3.500 verkooppunten, een positie die is opgebouwd in 16 jaar. Voor de Europese markt is het merk relatief nieuw en kent het nog geen dekkingsgraad zoals deze aan de overkant van de Noordzee is. Interesse in een verkennend gesprek? Aarzelt u niet contact met Safety Trading Company op te nemen!

———-

English:

On Friday, October 20, 2017, the annual ‘On The Tools Awards’ took place in Birmingham, England. Scruffs Hardwear won the awards in the categories ‘Boot Brand of the Year’ and ‘Workwear Brand of the Year’ for the second consecutive year.

 

On The Tools Community

On The Tools is the largest construction related online community of the United Kingdom with over 1.9 Million followers. The platform collects, bundles and shares information and connects the construction sector with advanced techniques that match supply and demand. The On The Tools method of communication is not only factual; The typical British humor is very alive. 70% of the followers are professionals in the construction and related sectors.

Selected by professionals

In response to the victory, Lex Bouwer (Director of Safety Trading Company, Importer and Distributor of Scruffs Hardwear on the European Continent) said: “The best about the awards is the fact that the votes came out of the construction industry, people who seriously know what it’s all about. Between highly respected colleague brands, this as a beautiful recognition. ”

Scruffs in Europe

In the United Kingdom, Scruffs Hardwear knows about 3,500 points of sale, a position built in 16 years. For the European market, the brand is relatively new and does not (yet) have the coverage like across the North Sea. Interested in an exploratory meeting? Please do not hesitate to contact Safety Trading Company!

 

Scruffs Hardwear slogan