Safety Trading breidt uit richting Duitsland - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1910
post-template-default,single,single-post,postid-1910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Safety Trading breidt uit naar Duitsland

Safety Trading breidt uit richting Duitsland

Op verzoek van producent Birchwood Price Tools (onderdeel van Travis Perkins plc) verzorgt Safety Trading met ingang van 1 mei 2017 de distributie in Duitsland voor de merken Scruffs Hardwear, Van Vault en Defender Power & Light.

 

Huidige en toekomstige Duitse dealerkanalen kunnen rekenen op snellere distributie vanuit Safety Trading’s magazijnen in Den Haag en een meer toegespitste ondersteuning en service dan mogelijk was vanuit het Verenigd Koninkrijk.

 

Safety Trading was al distributeur voor Nederland en België, en daar is dus nu Duitsland bijgekomen. “Eigenlijk dekt het begrip ‘distributeur’ de lading niet”, aldus Lex Bouwer van Safety Trading. “Wij opereren niet echt als een distributeur en zijn veel meer het ‘Team on the Ground’ namens onze Engelse collega’s van Birchwood Price Tools. We zijn veel meer betrokken bij toekomst-, product- en marktontwikkeling dan een klassieke distributeur zou zijn. Daarnaast is de markt in rap tempo aan het veranderen. Onze huidige en toekomstige resellers wensen enerzijds een optimaal serviceniveau en anderzijds wensen zij één op één zaken te doen met de bron. De keten zo kort mogelijk maken, dat is wat de markt vereist. Birchwood Price Tools en wij hebben dan ook een samenwerkingsverband dat daarop gestoeld is. En met de eventuele handelsbelemmeringen door de Brexit in het vooruitzicht is dat maar goed ook”!