Schoenenadvies voor de gezondheidszorg - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1862
post-template-default,single,single-post,postid-1862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Shoes-for-Crews-Gezondheidszorg

Schoenenadvies voor de gezondheidszorg

De gezondheidszorg behoort tot een van de zwaarste beroepsgroepen. Diensten van 12 uur zijn eerder regel dan uitzondering en verpleegkundigen maken per dag vaak enorm veel (kilo)meters. Verkeerd schoeisel kan tot serieuze problemen leiden. Problemen die de aandacht afleiden van het allerbelangrijkste: de patiënt. Graag bieden wij u schoenenadvies voor de gezondheidszorg.

Een goede basis is het halve werk

Uw voeten zijn letterlijk de basis van uw lichaam. Veelvuldig lopen op verkeerde schoenen leidt op termijn onherroepelijk tot problemen aan voeten, enkels, knieën, heupen, rug en nek. Op de ontwerpafdeling van Shoes for Crews is gezond, comfortabel en veilig werken altijd het primaire uitgangspunt. Shoes for Crews is dan ook wereldwijd bekend binnen werkomgevingen als de horeca en gezondheidszorg.

Met Shoes for Crews kunt u lange werkdagen aan zonder uw voeten op een pijnlijke manier overmatig te belasten. Extra voordeel is dat Shoes for Crews ook bekend staat om de bijna absurd hoge antislipgraad waarbij Europese normeringen verdrievoudigd worden. Als premium reseller van Shoes for Crews bieden wij u een aantal modellen die specifiek zijn ontworpen voor de gezondheidszorg.

Shoes for Crews Old School Low Rider II – betrouwbaar en stijlvol

De Old School Low Rider is een gerenommeerde best seller. Niet alleen vanwege het klassieke ontwerp, maar ook door de betrouwbaarheid. Gemaakt van echt leer voor een lange levensduur en de uitneembare gewatteerde inlegzolen kunnen makkelijk worden vervangen, dus u hoeft niet steeds nieuwe schoenen te kopen. Uitgerust met de SFC Mighty Grip antislipzool: uitglijden behoort tot het verleden.

20170215-shoes-for-crews-gezondheidszorg-old-school-low-rider

Shoes for Crews Falcon II – ademende sneaker

De Falcon kent een uitstekende enkel- en voetboogondersteuning. Samen met de uitneembare gewatteerde inlegzolen en heerlijk zacht gewatteerde enkelkragen zorgt de Falcon voor veel comfort.

Het bovenwerk is voorzien van ‘mesh’ accenten waardoor de schoenen ademend zijn. Uw voeten blijven daardoor koeler en dat is enorm bevorderend voor het comfort.

 20170215-shoes-for-crews-gezondheidszorg-falcon
Shoes for Crews Eastside – casual instapper

De Eastside is ideaal voor degenen die lichtgewicht schoenen met een casual uitstraling wensen. De Eastside kent een hoge flexibiliteit en door de heerlijk zachte tussenzool lijkt het alsof u op kussentjes loopt. Ook de Eastside is voorzien van een zeer goede enkel- en voetboogondersteuning.

De Eastside is binnen de gezondheidszorg een van de meest verkochte modellen van Shoes for Crews: geen gedoe met veters, lekker licht, enorm comfortabel en voorzien van de ongeëvenaarde SFC Mighty Grip antislipzool.

 20170215-shoes-for-crews-gezondheidszorg-eastside
Shoes for Crew Vitality – lichtgewicht en multifunctioneel

De Vitality is geïnspireerd op de atletiek, voorzien van een ademend bovendeel en heeft een relaxte en flexibele pasvorm. Met slechts 255 gram per schoen, een hoge graad aan enkel- en voetboogondersteuning en de ventilatie is de Vitality een uiterst comfortabele schoen.

20170215-shoes-for-crews-gezondheidszorg-vitality

Shoes for Crews Revolution / Evolution – optimale ondersteuning en schokdemping

De Revolution (dames) en Evolution (heren) zijn super comfortabel door de luchtkussens in de hakken en natuurlijk door de beste antislipzool die er bestaat. Relaxed over de gladste vloeren lopen en enorme schokdemping is het gevolg. Laat die lange en zware diensten maar komen! Bij elke stap die je neemt wordt 40% tot 70% van de energie geabsorbeerd. Dit vermindert de stress op je enkels en knieën drastisch. De gewatteerde enkelschachten en uitneembare inlegzolen omgeven je je voeten met alle comfort.

Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van leer met nylon mesh hetgeen het ademend vermogen verhoogt. Mesh is een lichte en 3D-geweven stof die zeer luchtdoorlatend is. Het is de benaming voor de manier waarop het materiaal geweven is. Mesh is makkelijk te onderhouden en te reinigen en is bovendien ademend. Het heeft dezelfde voordelen als leer.

20170215-shoes-for-crews-gezondheidszorg-evolution

Meer informatie

Meer informatie over Shoes for Crews treft u in onze webshop.