Safety Trading breidt portfolio uit met Unico Graber Safety Eyewear - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1814
post-template-default,single,single-post,postid-1814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Unico Graber

Safety Trading breidt portfolio uit met Unico Graber Safety Eyewear

Safety Trading biedt een reeks van vooraanstaande producten gericht op veiligheid op de werkvloer. Toonaangevend voor wat betreft design, comfort, innovatie, functionaliteit en duurzaamheid. Nederlandse en Belgische resellers en eindgebruikers kunnen daarbij rekenen op een opmerkelijk hoog serviceniveau en sterke merken voor diverse branches.

 

In ons portfolio heeft u al kennis kunnen maken met:

 • Shoes for Crews – Europa’s nummer 1 antislipschoeisel;
 • Scruffs Hardwear – ‘want-to-wear’ veiligheidsschoeisel en werkkleding met een eigen(wijze) houding;
 • Defender Power & Light – cutting edge verlichtingsoplossingen voor de bouw- en installatiebranche;
 • Van Vault – duurzame en en innovatieve gereedschapskluizen voor bestelbussen/auto’s, pick-ups en bouwplaatsen.

 

Met gepaste trots kunnen we melden dat de producten van Unico Graber Safety Eyewear zijn toegevoegd aan ons portfolio. Safety Trading Company treedt op als importeur/distributeur voor de Nederlandse en Belgische markt.

 

Unico Graber

Unico GraberBent u op zoek naar innovatieve en hoogwaardige producten die tot op het hoogste niveau aan de veiligheidsvoorschriften voldoen? Al ruim 60 jaar is dit het vakgebied van Unico Graber. Paul Graber Senn richtte zijn aandacht op veiligheid op de werkvloer in een tijd waarin weinig werkgevers maatregelen namen om hun werknemers te beschermen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog richtte hij zijn handelsonderneming voor veiligheidsbrillen op in Basel, Zwitserland. De veiligheidsbrillen werden destijds hoofdzakelijk geïmporteerd uit de Verenigde Staten. De vraag naar de kwalitatief bijzondere producten van Unico Graber is sindsdien continu gegroeid.

 
In 1980 besloot Beat Alfred Graber zijn eigen productiebedrijf op te zetten waarmee de enorme hang naar kwaliteit en vooruitstrevende productontwikkeling in eigen hand werd genomen. Dominique Graber – die het beheer van het bedrijf sinds 2009 voert als derde generatie – blijft de visie en idealen van zijn opa en vader nastreven. Het is niet alleen bij veiligheidsbrillen gebleven! Inmiddels behoren ook adembescherming, gehoorbescherming, gezichtsbescherming en hoofdbescherming tot het productgamma.

 

Unico GraberWerkomgevingen en de daaraan verbonden veiligheidseisen zijn veranderd, maar de visie van Unico Graber is hetzelfde gebleven: het ontwikkelen en produceren van eersteklas producten die mensen de grootst mogelijke veiligheid bieden. Deze uitdaging vereist een uitstekende kennis van de markt, een goed netwerk en geïntegreerde diensten. U kunt deze kwaliteiten en nog veel meer van Unico Graber verwachten.

 

Segmenten

Unico Graber biedt producten voor de volgende segmenten:

 • veiligheidsbrillen algemeen;
 • veiligheidsbrillen op recept;
 • veiligheidsbrillen voor gebruik in combinatie met uw eigen bril;
 • beeldschermbrillen;
 • medische veiligheidsbrillen;
 • UV-, röntgen- en laserveiligheidsbrillen;
 • didymium veiligheidsbrillen (voor onder andere glasblazers);
 • goggles (stofbrillen);
 • lasbrillen;
 • kinderveiligheidsbrillen (bijvoorbeeld voor gebruik bij vuurwerk);
 • oogdouches;
 • gezichtsmaskers;
 • veiligheidshelmen;
 • gehoorbeschermers;
 • respirators (adembescherming/gasmaskers).

 

Meer informatie

Wij werken momenteel hard aan de specifieke Nederlandstalige website. Totdat deze gereed is kunt u alvast terecht op de internationale website van Unico Graber.

Aarzelt u niet contact met Safety Trading te zoeken indien u alvast catalogi en andere informatie wenst te ontvangen.