NK Indoor Beachvolleybal 2017 van start - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1798
post-template-default,single,single-post,postid-1798,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
NK Beachvolleybal 2017

NK Indoor Beachvolleybal 2017 van start

NK Beachvolleybal 2017

In het eerste weekend van januari 2017 vindt het NK Indoor Beachvolleybal plaats in Indoor Beach Sports & Event Center The Beach in Aalsmeer. In samenwerking met de Nederlandse Volleybalbond organiseert The Beach van 5 t/m 8  januari 2017 de vijfde editie van het Nederlands Kampioenschap Indoor Beachvolleybal.

Topevenement

Ook dit jaar wordt The Beach weer omgetoverd tot een beach stadion met twee centercourts, tribunes en een VIP-deck. De complete Nederlandse beachvolleybaltop zal aanwezig zijn en het belooft een waar spektakel te worden. Het evenement gaat donderdag 5 januari 2017 van start met het kwalificatietoernooi. Vrijdag 6 en zaterdag 7 januari wordt in het hoofdtoernooi gestreden voor een plek in de halve finales, waarmee zondag het toernooi wordt vervolgd. Zondagmiddag staan de finales op het programma.

 

Scruffs Vintage Zip Thru FleeceTopsport

Nationaal Kampioen op het strand Sven Vismans is ongetwijfeld dé lokale favoriet. Bronzen medaillewinnaar van Rio de Janeiro Alexander Brouwer is van de partij, dit keer met Christiaan Varenhorst als gelegeheidspartner.

Olympiër Marleen Raymond-Van Iersel komt voor het eerst op een officieel toernooi in actie met haar nieuwe partner Manon Nummerdor-Flier. Sanne Keizer begint in The Beach samen met Mered de Vries aan haar comeback. Oud-Olympiër Richard Schuil ontvangt dit weekend de beste twaalf Nederlandse dames- en twaalf beste herenteams van Nederland als toernooidirecteur.

 

Dressed by Scruffs

Scruffs Hardwear is trotse sponsor van het evenement, dat wordt gekenmerkt door de sportieve en informele sfeer en diverse nevenactiviteiten kent waaronder een groot kinderevenement op zaterdag en zondag.

 

Meer informatie

Er is vrije entree op 5 en 6 januari. Op zaterdag en zondag bedraagt de entree € 5,00 (kaartverkoop aan de deur). Verdere informatie treft u op de website van The Beach.

 

Masters at Work. Masters of Workwear.