Bouwcenter De Zeeuw dealer van Scruffs Hardwear - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1783
post-template-default,single,single-post,postid-1783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Bouwcenter De Zeeuw

Bouwcenter De Zeeuw dealer van Scruffs Hardwear

20161220_bouwcenter_de_zeeuw_2

Met grote trots kunnen we melden dat Bouwcenter De Zeeuw Scruffs Hardwear heeft opgenomen in haar assortiment.

 

Gericht op zowel de vakman als de particulier

Het Poeldijkse Bouwcenter De Zeeuw is een professionele bouwmaterialenhandel en levert alle bouwmaterialen van A tot Z, of u nu een aannemer bent of particulier.

De Zeeuw is al ruim 80 jaar een begrip in het Westland. Het lidmaatschap van de inkoopcombinatie Bouwcenter (81 vestigingen door heel Nederland) zorgt voor een sterk partnerschap richting bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren. Het assortiment bestaat uit ontelbare producten voor alle bedrijven in de bouwwereld.

Naast een magazijn met ruwbouwmaterialen heeft Bouwcenter De Zeeuw een Profcenter met professioneel gereedschap en kleinmaterialen en een showroom met een uitgebreid assortiment tegels en sanitair. Inmiddels is Bouwcenter De Zeeuw uitgegroeid tot een onderneming met bijna 20 medewerkers.

 

Klantwaarden

Ramon de Mos van Bouwcenter De Zeeuw: “Scruffs is een merk dat zich durft te onderscheiden en te profileren. De kleding en het schoeisel, het ziet er gewoon allemaal top uit en biedt daardoor een meerwaarde voor onze klantenkring.”

Scruffs Hardwear maakt het eenvoudig om een moderne en representatieve uitstraling te realiseren met kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires.  Middels creatief design, het gebruik van high-tech materialen en veel functionele kenmerken is Scruffs een veiligheidsschoenen- en werkkledingmerk met een eigen(wijze) houding.

De producten van Scruffs worden gewaardeerd om het comfort, de stijl en de functionaliteit en zijn ontworpen voor de moderne vakman die zich realiseert dat het oog van de klant ook wat wil. Reden genoeg voor Bouwcenter De Zeeuw om Scruffs in het assortiment op te nemen.

Masters at Work. Masters of Workwear.