Scruffs Hardwear sponsor NK Indoor Beachvolleybal 2017 - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1736
post-template-default,single,single-post,postid-1736,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
NK Beachvolleybal 2017

Scruffs Hardwear sponsor NK Indoor Beachvolleybal 2017

NK Beachvolleybal 2017Het eerste weekeinde van 2017 staat in het teken van het Nederlands Kampioenschap Indoor Beachvolleybal. Zowel de vrouwen als de mannen strijden om de nationale titels. Het evenement speelt zich af in The Beach Indoor Sport & Event Center Aalsmeer van 5 tot en met 8 januari 2017.

 

Favorieten

Bij de dames geeft de huidig Nederlands kampioene Joy Stubbe acte de présence. Bij de heren is natuurlijk Nederlands Kampioen 2016 en plaatselijk topfavoriet Sven Vismans van de partij.
Scruffs Vintage Zip Thru Fleece

Stubbe en Vismans zijn zeker kanshebbers voor de eindzege, maar ze zullen aan de bak moeten met tegenstanders van Olympisch niveau zoals Marleen van Iersel (9e in Rio) die speelt met haar nieuwe partner Manon Nummerdor-Flier en bronzen medaille winnaar Alexander Brouwer die speelt met gelegenheidspartner Christiaan Varenhorst (die in Rio samen met Reinder Nummerdor 5e werd).

Terug van weggeweest is voormalig Olympiër (Londen 2012) Sanne Keizer, die dit keer met ‘good old’ Mered de Vries een poging gaat doen de hoogste trede van het ereschavot te bereiken. Andere kanshebbers zijn Marloes Wesselink/Laura Bloem en Dirk Boehlé/Tim Oude Elferink.

Voor een aantal spelers is het NK de opmaat richting kwalificatie voor de Spelen van 2020 in Tokio.

 

Programma

Het betreft de vijfde editie – en dus het eerste lustrum – van het NK indoor beachvolleybal. Het wordt ongetwijfeld weer een groots, sportief en sfeervol evenement dat meer is dan een nationaal kampioenschap. Het is een groot beachvolleybalfestijn; topsport in combinatie met side events, muziek en show.

Donderdag 5 januari
Kwalificaties
Vrijdag 6 januari
Poulefase
Zaterdag 7 januari
Poulefase en kwartfinales
Zondag 8 januari
Halve finales en finales

 

Gedetailleerde informatie over het NK Indoor Beachvolleybal 2017 treft u op de website van The Beach.

Masters at Work. Masters of Workwear.