Scruffs verkozen tot beste veiligheidsschoenen- en werkkledingmerk van het Verenigd Koninkrijk - Safety Trading Company
Scruffs Hardwear wint titels 'Beste Veiligheidsschoeisel' en 'Beste Werkkleding'.
On The Tools, Scruffs Hardwear
1725
post-template-default,single,single-post,postid-1725,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Scruffs Hardwear

Scruffs verkozen tot beste veiligheidsschoenen- en werkkledingmerk van het Verenigd Koninkrijk

Op vrijdag 11 november vonden de ‘On The Tools Awards’ plaats in het Emirates Stadium in Londen. Scruffs Hardwear won de hoofdprijzen in de categorieën Veiligheidsschoenenmerk Van Het Jaar en Werkkledingmerk Van Het Jaar.

 

On The Tools Community

On The Tools is met meer dan een miljoen volgers de grootste bouw-gerelateerde online community van het Verenigd Koninkrijk. Het platform verzamelt, bundelt en deelt vakinformatie en verbindt de bouwsector middels geavanceerde technieken waardoor vraag en aanbod snel bij elkaar komt. De communicatiewijze van On The Tools is niet alleen feitelijk en zakelijk; de typisch Britse humor is alom aanwezig.

 

Gekozen door vakmensen

In reactie op de overwinning zei Lex Bouwer (directeur van Safety Trading Company, distributeur voor Scruffs Hardwear in Nederland en België): “het mooiste aan de eerste plekken is het feit dat er is gestemd door vakmensen uit de bouwwereld, mensen die serieus weten waar het over gaat. In de twee categorieën ontving Scruffs ruim 8.000 stemmen van eindgebruikers en wederverkopers. Tussen zeer gerespecteerde collega’s als Snickers Workwear, Dickies, Helly Hansen, Buckler, CAT, DeWalt en Timberland zie ik dat als een erg mooie erkenning.”

 

Scruffs in Nederland en België

In het Verenigd Koninkrijk kent Scruffs Hardwear ongeveer 8.000 verkooppunten, een positie die is opgebouwd in 15 jaar. Voor de Nederlandse en Belgische markt is het merk nieuw en kent het nog geen dekkingsgraad zoals deze aan de overkant van de Noordzee is. Het dealernetwerk is groeiende en breidt zich stap voor stap uit. Interesse in een verkennend gesprek? Aarzelt u niet contact met Safety Trading Company op te nemen!

 

Scruffs Hardwear – Masters at Work. Masters of Workwear.