Probin Aalsmeer & Scruffs Hardwear - Safety Trading Company
1715
post-template-default,single,single-post,postid-1715,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Probin Aalsmeer & Scruffs Hardwear

Probin Aalsmeer & Scruffs Hardwear

Scruffs Hardwear is nu ook verkrijgbaar in de Aalsmeerse vestiging van Probin.

Probin staat voor professionals voor bouw en industrie. Probin werkt als groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek samen met andere zelfstandige groothandels in dit segment. Binnen deze samenwerking komen alle specialismen bij elkaar. Daardoor heeft Probin altijd een oplossing, hoe complex uw probleem ook is of hoe bijzonder de benodigde materialen ook zijn.

Probin heeft het gezamenlijke productaanbod afgestemd op de behoeften van de voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatie bedrijven. In elke Probin vestiging is een kernassortiment van ruim 25.000 technische producten op voorraad: ruim voldoende om voor de meeste klanten als totaalleverancier op te treden.