Safety Trading breidt dealerpropositie uit met Defender en Van Vault - Safety Trading Company
1206
post-template-default,single,single-post,postid-1206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Safety Trading breidt dealerpropositie uit met Defender en Van Vault

Naast Scruffs Hardwear kent fabrikant Birchwood Price Tools nog meer merken en producten die zijn afgestemd op de bouwbranche. Als ‘team on the ground’ in Nederland en België namens Birchwood Price Tools breidt Safety Trading haar activiteitenpakket uit met Defender Power & Light en Van Vault.

Defender Power & Light

Defender heeft een 25-jarige expertise in het ontwikkelen van geavanceerde en premium kwaliteit stroomdistributie- en verlichtingsoplossingen voor de bouw en aanverwante sectoren. Defender was en is pionier in LED bouwverlichting en streeft constant naar steeds duurzamere oplossingen die ver voorbij gaan aan wettelijke normen en voldoen aan de hoge eisen van de gebruikers.

Of het nu gaat om het uitlichten van een complete bouwplaats, werkplek, installatieruimte of het inspecteren van een motor; Defender Power & Light levert de juiste en gecertificeerde producten. Defender heeft kwaliteitsborgingskantoren in zowel Europa als Azië. Alle producten zijn dan ook onderhavig aan een grondig inspectiebeleid.

Van Vault

Auto-inbraak; het gebeurt helaas steeds vaker. Zonder maatregelen is de gemiddelde bedrijfswagen in zo’n 10 seconden opengebroken. Niet alleen uw bedrijfswagen(s) is (zijn) waardevol. Ook uw dure gereedschappen en materialen zijn belangrijk voor uw broodwinning.

Bouwterreinen en werkplaatsen zijn ook steeds vaker slachtoffer van dieven. Daarnaast is het opletten geblazen met chemicaliën en brandbare stoffen.

Van Vault biedt een uitgebreide keuze aan duurzame en innovatieve beveiligingsoplossingen en levert gereedschapskluizen die mobiel of vast geïnstalleerd worden in bestelbussen, pick-ups, auto’s en bestelwagens. Het steeds groter wordende assortiment biedt oplossingen voor elke professionele vakman.

Meer informatie

Wij werken momenteel hard aan de websites voor Defender en Van Vault. Aarzelt u niet contact met Safety Trading te zoeken indien u alvast catalogi en andere informatie wenst te ontvangen.