Kameleon Textiedruk dealer van Scruffs Hardwear
1153
post-template-default,single,single-post,postid-1153,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Kameleon Textieldruk dealer van Scruffs Hardwear

Kameleon Textieldruk dealer Scruffs Hardwear

Een kwart eeuw

Kameleon Textieldruk is al 25 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en de brede regio daarbuiten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en/of bedrukken van bedrijfs-, promotie- en sportkleding. Of het nu gaat om een T-shirt of totale uniforme bedrijfsaankledingen; Kameleon Textieldruk verzorgt het.

Kameleon & Scruffs

Scruffs Hardwear maakt het voor vakmensen eenvoudig om een moderne en representatieve uitstraling te realiseren met kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires.  Middels creatief design, het gebruik van high-tech materialen en veel functionele kenmerken is Scruffs een veiligheidsschoenen- en werkkledingmerk met een eigen(wijze) houding.
De producten van Scruffs worden gewaardeerd om het comfort, de stijl en de functionaliteit en zijn ontworpen voor de moderne vakman die zich realiseert dat het oog van de klant ook wat wil. Reden genoeg voor Kameleon om Scruffs in het assortiment op te nemen.

Meteen druk

Terwijl Dennis van den Nieuwendijk van Kameleon en Lex Bouwer van Safety Trading de samenwerkingsovereenkomst beklonken, waren de productiemedewerkers van Kameleon reeds Scruffs 3D Trade Trousers aan het bedrukken met full color logo’s van een klant… voorwaar een goede start.