Landa Safety's dealer Scruffs Hardwear - Safety Trading Company
1166
post-template-default,single,single-post,postid-1166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Landa Safety's dealer van Scruffs Hardwear

Landa Safety’s dealer Scruffs Hardwear

Het in Tholen (Zeeland) gevestigde Landa Safety’s is dealer geworden van Scruffs Hardwear.

Specialist in PBM (Persoonlijke Beschermingsmiddelen)

Landa Safety’s kent een uitgebreid assortiment als het gaat om PBM’s, bedrijfskleding (al dan niet bedrukt) en gereedschap. Naast de directe levering van goederen verzorgt Landa tevens het PBM-voorraadbeheer voor een flink aantal klanten vanuit haar eigen magazijn. Landa beschikt tevens over de vereiste certificaten voor het (her-)keuren van valbeveiligingsmateriaal.

Landa Safety’s & Scruffs Hardwear

Safety Trading Company is enorm tevreden met het dealerschap van Landa. Niet in het minst omdat daarmee het eerste verkooppunt in de provincie Zeeland is gerealiseerd. Maar ook de uitgebreide ervaring en aanwezige vakkennis binnen het bedrijf zijn belangrijke argumenten. De combinatie van vakkennis en een geweldige gastvrijheid van Rian Kok-Landa en haar team (de grote koffietafel midden in de showroom is legendarisch) is voor Scruffs een uitstekende manier om vertegenwoordigd te worden in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.

Landa Safety's Scruffs Grip GTXLex Bouwer van Safety Trading: “Met 8.000 verkooppunten is Scruffs een van de grootste spelers op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoeisel in het Verenigd Koninkrijk. In Nederland en België is het merk nog maar kort aanwezig op de markt. Het is onze prioriteit om goede samenwerking met goede dealers te realiseren. Het is dan fijn om te constateren dat echte vakmensen ervoor kiezen om Scruffs op te nemen in het assortiment. U treft hier een trotse distributeur!”

Bij Landa Safety’s treft u onder andere de nieuwe GORE-TEX® veiligheidsschoenenlijn en de 3D Trade Trousers.