Berko dealer van Scruffs Hardwear - Safety Trading Company
1212
post-template-default,single,single-post,postid-1212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Berko dealer van Scruffs Hardwear

Berko dealer van Scruffs Hardwear

Handelsonderneming Berko vof uit Nederhorst den Berg heeft Scruffs Hardwear opgenomen in haar assortiment.

Sterke regiofunctie

Reeds in 1971 startten Bertus en Hennie Hogenberg met het venten van benodigdheden op agrarisch gebied. In 2002 kwam dochter Lucia aan het roer te staan en onder haar bezielende leiding is Berko uitgegroeid tot een begrip in Wijdemeren (Nederhorst den Berg, Ankeveen, Breukeleveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef en Loosdrecht).

De winkel, welke is gevestigd op de Middenweg in de Horstermeer, heeft een zeer sterke regiofunctie en kent een uitgebreid assortiment van artikelen voor in en om de boerderij, tuin en huis zoals hang- en sluitwerk, schildersbenodigdheden, tuin- en stalgereedschap, ijzerwaren, hout, gaas, plaatmateriaal, spuitapparatuur, werkkleding en veiligheidsschoeisel.

Berko & Scruffs Hardwear

Bij Berko en Scruffs geloven we niet dat stijl moet inleveren aan veiligheid en bruikbaarheid. Met Scruffs ben je representatief tijdens je werk en stijlvol in je vrije tijd!

Berko dealer van ScruffsAlle Scruffs werkkleding is ontworpen om comfort en flexibiliteit te bieden voor langere tijd door gebruik van uiterst duurzame materialen. Scruffs biedt werkkleding voor lichte, middelzware en zware arbeidsomstandigheden, evenals een uitgebreid aanbod van producten die bestemd zijn voor ‘outdoor’ gebruik.

Bij Berko treft u onder andere de dameslijn van Scruffs Hardwear inclusief de nieuwe ´Switchback´ damesveiligheidsschoenen.