Breur IJzerhandel dealer van Scruffs - Safety Trading Company
1196
post-template-default,single,single-post,postid-1196,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Breur dealer van Scruffs Hardwear

Breur IJzerhandel dealer van Scruffs

Scruffs Hardwear is zeer binnenkort ook verkrijgbaar bij Breur IJzerhandel.

Familiebedrijf met een groot verzorgingsgebied

Logo Breur IJzerhandelDe groothandel voor bouw en industrie kent een zeer ruim assortiment met ruim 45.000 artikelen. Van gereedschap, hang- en sluitwerk en bevestigingsmateriaal tot kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, uitgebreid met aanvullende producten en diensten die bedrijven in de bouw en industrie nodig hebben.

Het in 1929 opgerichte familiebedrijf, heden ten dage gerund door de gezusters Linda en Petra Breur, heeft vestigingen in Den Haag, Capelle aan den IJssel en Gouda. In deze vestigingen treft u enthousiaste medewerkers met ruime vakkennis, veel ervaring en een hoog serviceniveau. Dagelijks bezorgen 13 bussen de bestellingen in Nederland.

Breur & Scruffs

Scruffs Hardwear maakt het voor vakmensen eenvoudig om een moderne en representatieve uitstraling te realiseren met kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires.  Middels creatief design, het gebruik van high-tech materialen en veel functionele kenmerken is Scruffs een veiligheidsschoenen- en werkkledingmerk met een eigen(wijze) houding.

Scruffs Thermo GiletDe producten van Scruffs worden gewaardeerd om het comfort, de stijl en de functionaliteit en zijn ontworpen voor de moderne vakman die zich realiseert dat het oog van de klant ook wat wil. Reden genoeg voor Breur om Scruffs in het assortiment op te nemen.

Vanaf eind maart 2016 is Scruffs verkrijgbaar bij Breur Den Haag en Breur Rivium (Capelle aan den IJssel). In een latere fase zal ook Gouda volgen.