Adexa reseller Scruffs Hardwear - Safety Trading Company
1218
post-template-default,single,single-post,postid-1218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Adexa dealer Scruffs

Adexa reseller Scruffs Hardwear

Het op de Haagse Binckhorst gevestigde Adexa is reseller van Scruffs Hardwear geworden.

De specialist in werk- en bedrijfskleding richt een substantieel deel van haar winkel op Scruffs en maakt daarmee het revolutionair coole veiligheidsschoeisel- en werkkledingmerk haar ‘premium brand’.

20160226_Adexa_sub01De vertrouwde service die u van Adexa gewend bent wordt uitgebreid met het uitgebreide Scruffs assortiment, waaronder uiteraard de nieuwe S3 GTX-werkschoenen welke voorzien zijn van de ongeëvenaarde GORE-TEX® technologie.

Wij zijn enorm content met het partnerschap. De goede geografische locatie, de aanwezige deskundigheid en de vriendelijke service zijn perfect om Scruffs Hardwear onder de aandacht te brengen bij de vakman. Wij zijn dan ook blij in Adexa een goed ambassadeur te hebben gevonden!

Scruffs heeft dankzij veel innovativiteit en creativiteit schoeisel ontwikkeld dat beschermt, antislip is en een hoog comfort biedt. Dit heeft geresulteerd in een vernieuwende lijn van lichtgewicht veiligheidsschoenen. Er is gebruik gemaakt van materialen die de gewenste duurzaamheid leveren én waarmee je er representatief uitziet. Als het om werkschoenen gaat kun je meestal elke kleur kiezen, zolang het maar zwart is… Bij Scruffs denken we daar heel anders over: wij vinden dat veiligheidsschoeisel mooi en cool mag zijn. Daarom tref je bij Scruffs een uitgebreide keuze aan kleuren.

20160226_Adexa_sub02Bij Adexa en Scruffs geloven we niet dat stijl moet inleveren aan veiligheid en bruikbaarheid. De werkkleding is geïnspireerd op de laatste mode en trends. Met Scruffs ben je representatief tijdens je werk en stijlvol in je vrije tijd! Alle Scruffs werkkleding is ontworpen om comfort en flexibiliteit te bieden voor langere tijd door gebruik van uiterst duurzame materialen. Scruffs biedt werkkleding voor lichte, middelzware en zware arbeidsomstandigheden, evenals een uitgebreid aanbod van producten die bestemd zijn voor ‘outdoor’ gebruik. Scruffs houdt je warm en droog, en beschermt je daarnaast tegen wind en andere barre omstandigheden.

Hadden we trouwens al gezegd hoe goed alles eruit ziet?

Vanaf 1 maart 2016 zijn de displays bij Adexa gevuld en is Scruffs verkrijgbaar op de Binckhorst. Meer informatie treft u binnenkort ook op de website van Adexa.