Scruffs schoeisel met GORE-TEX® verkrijgbaar - Safety Trading Company
1563
post-template-default,single,single-post,postid-1563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Scruffs schoeisel met GORE-TEX® nu verkrijgbaar

Scruffs schoeisel met GORE-TEX® verkrijgbaar

GORE-TEX®

Reeds in de zomer van 2015 verkreeg Scruffs Hardwear een GORE-TEX® licentie. De afgelopen tijd is gebruikt om deze technologie toe te passen op nieuwe modellen veiligheidsschoeisel. Deze modellen zijn vanaf heden verkrijgbaar.

De vier nieuwste modellen zijn dan ook subliem! De GORE-TEX® technologie (waterdicht vanaf de buitenzijde – zweetafvoerend vanaf de binnenzijde) is gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige leersoorten, lichtgewicht veiligheidsneuzen en ondoordringbare tussenzolen en hittebestendige antislipzolen. De nieuwe modellen, allen met het begrip ‘GTX’ in hun naam, zijn ISO 20345 – S3 gecertificeerd.

Waterdichte bescherming, het comfort van ademend vermogen en het zachte voetbed van EVA-rubber; allemaal eigenschappen van high-tech veiligheidsschoenen met een moderne en frisse styling.