GORE-TEX® licentie Scruffs schoeisel - Safety Trading Company
1583
post-template-default,single,single-post,postid-1583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

GORE-TEX® licentie Scruffs schoeisel

Scruffs Hardwear heeft onlangs een GORE-TEX® licentie verkregen en gaat deze technologie inzetten bij de ontwikkeling van nieuwe modellen hoogwaardige veiligheidsschoenen.

Dankzij de GORE-TEX® technologie blijven uw voeten nog droger en wordt Scruffs schoeisel nog comfortabeler. Meer dan 9 miljard poriën per vierkante centimeter houden water buiten maar laten zweet uit.

logo_gore_tex_150pxHoe het werkt

Elke porie van GORE-TEX® is 20.000 keer kleiner dan de kleinste druppel water. Stelt u zich de opening boven het veld in een voetbalstadion voor als één porie in het GORE-TEX® membraan. Een waterdruppel (bijvoorbeeld regen) zou dan de grootte van de Aarde hebben… en dat past niet. Met andere woorden: water komt er simpelweg niet doorheen.
Vergeleken met hetzelfde voetbalstadion zou elke druppel waterdamp (bijvoorbeeld transpiratie) de grootte van een voetbal hebben… en die voetbal kan eenvoudig het stadion uitgeschopt worden.

Water blijft buiten, zweet gaat eruit.

Droog

Waterdicht – nooit meer natte voeten
Het high-performance GORE-TEX® laminaat is 300 keer meer waterdicht dan de minimum industriestandaard. Vitaal voor de bestrijding van blaren, bacteriën en voetschimmel.

Fris

Ademend – geen stinkende en doorweekte sokken
Het GORE-TEX® laminaat verwijdert zweet snel en houden uw voeten in de best mogelijke en frisse conditie.

Veilig

Beschermend – de beste verdediging tegen gevaarlijke werkomstandigheden
De geïntegreerde stalen neuzen en composieten tussenzolen garanderen maximale teen- en voetzoolbescherming.

Verkrijgbaar vanaf december 2015

In december 2015 komt de nieuwe Scruffs GORE-TEX® (GTX) veiligheidsschoenenlijn beschikbaar.