Shoes for Crews in 175 McDonald's restaurants - Safety Trading Company
1591
post-template-default,single,single-post,postid-1591,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Shoes for Crews in 175 McDonald's restaurants

Shoes for Crews in 175 McDonald’s restaurants

Met gepaste trots kunnen wij melden dat inmiddels 175 Nederlandse McDonald’s restaurants Shoes for Crews antislipschoeisel gebruiken.

Hygiëne staat bij McDonald’s hoog in het vaandel. Goed schoon te maken keukenvloeren zijn daarbij enorm belangrijk. Dergelijke vloeren hebben echter een nadeel: ze zijn glad. Dit nadeel wordt echter teniet gedaan door het gebruik van Shoes for Crews, Europa’s nummer één antislipschoeisel.

Naast hygiëne acht McDonald’s het welzijn van haar medewerkers als belangrijk. Het comfort dat de schoenen van Shoes for Crews bieden is een extra argument voor McDonald’s om het vaste samenwerkingsverband te bestendigen.

Shoes for Crews en McDonald’s werken niet alleen in Nederland samen. Er zijn wereldwijd afspraken tussen beide organisaties en Safety Trading Company is dan ook verguld de belangen in Nederland onder haar hoede te mogen hebben.